30. elokuuta 2010

Myynti-ilmoitukset jätetty

En ole nyt hetkeen jaksanut päivitellä vaikka hevoset ovatkin olleet varsin hienoja sekä toimivia. Syynä tähän on ehkä se, että Pööpe on nyt virallisesti myynnissä. Asiasta on tiedotettu valmentajille, tutuille sekä hevostalli.netistä löytyy myynti-ilmoitus.

Tänään yksi nainen soitteli ilmoituksesta ja oli erittäin kiinnostuneen kuuloinen. Saattaa olla, että tulee huomenna poikaa katsastamaan. Naisen kanssa puhumisen jälkeen tunsin suurta helpotusta, sillä näköjään tuollaisia luksus koteja on tarjolla, ihanaa! Tuntuuhan se pahalta myydä kiva hevonen pois, mutta täytyy vain yrittää asennoitua tähän. Lohduttaa kuitenkin se, että mulla on mahdollisuus pitää Treffi. Sekä myös se, että myynnillä ei ole kiire joten voin ihan rauhassa valita hepalle hyvän kodin.

Päivittelen tätä satunnaisesti siihen asti, että Pööpe tulee myydyksi ja sen jälkeen luultavasti teen Treffille oman treeniblogin mitä yritän sitten vähän aktiivisemmin päivitellä. Tähän ei vain enää ole Pööpestä luopumisen takia samanlaista intoa, kuten ehkä voittekin ymmärtää.

Tässä vielä Pööpen myynti-ilmoitus;

Myydään haikein mielin rahatilanteesta johtuen musta 13v FWB-ruuna uuteen kotiin. Korkeutta 161cm, mutta ei ole järin siro. Kisattu aiemmin vaB ja re 120cm. Viimevuodet kuitenkin ollut minulla opetusmestarina. Ajettu myös valjakkoa nuorena, muttei sen koommin kärrytelty.

Toimii maastossa yksinään ja kaverin kanssa. Saattaa katsella mutta ei sinkoa mihinkään. Kaikinpuolin mukava ratsastaa, hypätessä reilu. Ei kiellä turhaan ja hyppää erikoiset. Ei ole mikään liitokavio, mutta ratsastajalle miellyttävät liikkeet istua.

Kengitys, raspaus, klippaus yms sujuu ongelmitta. Lastauksessa vielä treenattavaa, mikä huomioitu hinnassa.

Myydään vain hyvään ja pysyvään kotiin, jossa hevosseuraa! Opetusmestariksi tai miksei pikkukisoihinkin. Hevonen on terve.

Hp. 5500e sisältäen varusteet (yleissatula, suitset, loimia yms)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti