16. elokuuta 2010

Edistysaskeleita

Hasta la Vista Babe porvoon laukkakisoissa 2010

Taas pikainen päivitys, ei vain jaksa nyt kirjoittaa. Mutta jotta pysyisitte ajantasalla.

Perjantai

Treffille Nipsun valmennus, liinassa ratsastusta siis. Alkuun juoksuttaessa oli todella sika. Nykäisi muutaman kerran itsensä irti Nipsulta ja oli muutenkin aika sähikäinen. Onneksi rauhoittui kun pääsin selkään ja oli tosi hieno! Nipsu kehui todella paljon vaikka oikealle meneminen olikin vielä vähän hankalaa eikä sisäpohje meinannut mennä alkuun läpi.

Pööpen kanssa treenailtiin samoja asioita kuin Ompun tunnilla keskiviikkona. Eli siis siirtymisiä, kulmia ja sen sellaista. Alkuun oli harmittavan hidas jalalle sekä painoi hiukan kädelle. Mutta hienosäädön jälkeen alkoi onneksi toimimaan nopeammin. Laukka oli superia, pyöri todella hyvin!

Launtai

Juoksutin Treffin sivuohjilla ja heppa oli hieno. Liikkui hyvin eteen ja oli rento. Takaosa polki hyvin eikä porsastellut nyt lainkaan.

Sohvi ratsasti Pööpellä. Oli kuulemma ollut vähän turhan vauhdikas ravissa mutta laukka kuulemma oli ollut hyvää.

Sunnuntai

Treffillä kävelypäivä ja Pööpen juoksutus sivuohjilla. Pööpe oli tosi rento, mutta laukassa täytyi sitten tietysti vähän potkia joka suuntaan ja baanailla.

Maanantai

Treffillä vapaata. Sohvi menee illalla Riitta Laguksen tunnille hyppäämään Pööpellä. Huomenna lisää infoa siitä!

Yleisesti

Nipsu tulee seuraavan kerran noin kuukauden päästä. Omppu katsoo mua ja Treffiä liinassa huomenna hetken aikaa ja keskiviikkona Ompun koulutunti Pööpellä.

Koulusatulan pitäisi tulla pian ja estesatulakin on kiikarissa jo ;-)

5.9 olis porvoossa laukkakisat ja mietin jos menis Pööpellä sinne. Olin siellä alkukesästä tallikaverin "Hasta la Vista Babe" westfalentammalla (ent. No Name) ja tietty piti sieltä voitto ottaa kotiin. Josko ehkä pystyis pitämään tän voittoputken yllä Pööpenkin kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti